«Θρίλερ» με την ΕΔΕ στο Καραμανδάνειο για το φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας

«Θρίλερ» με την ΕΔΕ στο Καραμανδάνειο για το φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας διαψεύδει την Ενορκη Διοικητική Εξέταση στο «Καραμανδάνειο» για το φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας που «ανακαλύφθηκε» ένα χρόνο μετά.

 

Την είδηση για τον έλεγχο του διοικητή του νοσοκομείου είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», με τη δημοσιογράφο Μαρίνα Ριζογιάννη να σημειώνει χαρακτηριστικά: 

Αυτό κι αν είναι. Ο διοικητής του Καραμανδανείου, Παύλος Αθανασόπουλος, πληροφορούμαστε ότι κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με την ανεύρεση του φιαλιδίου αίματος της Τζωρτζίνας. Είναι το δεύτερο κρούσμα με διοικητή υγειονομικής μονάδας να καλείται για εξηγήσεις επειδή έκανε δηλώσεις χωρίς να πάρει άδεια είτε από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια είτε από το υπουργείο Υγείας. Τι συμβαίνει; Ποιος ενοχλείται και γιατί; Επειδή είναι διορισμένοι θα πρέπει να είναι και στρατιωτάκια;

Η ΕΔΕ φαίνεται πως διαψεύδεται τώρα από την 6η ΥΠΕ, ωστόσο,  σύμφωνα με το pelop.gr, δεν αποκλείεται η «διάψευση» περί κλήσης σε απολογία του διοικητή να προήλθε μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε σε ψυγείο του «Καραμανδάνειου» φιαλίδιο με αίμα της μικρής Τζωρτζίνας, που είχε ληφθεί στις 8 Απριλίου 2021. Και τόσο ο διοικητής όσο και άλλοι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, χαρακτήρισαν «ανεξήγητο» το πώς βρέθηκε έπειτα από ένα χρόνο.

Το βιολογικό υλικό έχει ήδη μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν στοιχεία χρήσιμα για έρευνα.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΕΔΕ #ΑΙΜΑ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/QofeMSp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη