Τρόμος στο Ζεφύρι: «Αδέσποτη» σφαίρα έπεσε σε μπαλκόνι σπιτιού - «Θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί μου»

Τρόμος στο Ζεφύρι: «Αδέσποτη» σφαίρα έπεσε σε μπαλκόνι σπιτιού - «Θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί μου»

Στιγμές τρόμου έζησαν τα τρία μέλη οικογένειας στο Ζεφύρι, όταν ξύπνησαν από έναν εκκωφαντικό θόρυβο στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Ο ένοικος της μεζονέτας ξύπνησε και πήγε να δει τι συμβαίνει. Αντίκρισε μία βολίδα η οποία είχε τρυπήσει το παντζούρι, το τζάμι, την κουρτίνα, και είχε καρφωθεί στα πλακάκια του υπνοδωματίου στο οποίο κοιμόταν η οικογένεια.

Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πήραν την βολίδα προκειμένου να εξεταστεί από το εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο ίδιος κατέθεσε ότι δεν είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον ώστε να θέλει να τον πυροβολήσει, έτσι όλα συγκλίνουν πως πρόκειται για αυτές τις αδέσποτες σφαίρες από τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονται καθημερινά στο Ζεφύρι και την ευρύτερη περιοχή, στο Μενίδι, στον Ασπρόπυργο.

Οι κάτοικοι μιλάνε για μία κατάσταση καθημερινή, καθώς βρίσκουν σφαίρες στα αυτοκίνητα και στις αυλές τους, ακόμα και στα υπνοδωμάτια τα οποία κοιμούνται.

«Αν ήταν πρωί και η σφαίρα έπεφτε λίγα εκατοστά μακριά θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί μου την ώρα που έτρωγε το πρωινό του ή τη γυναίκα μου που θα έκανε δουλειές», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της οικογένειας.

#ΖΕΦΥΡΙ #ΣΦΑΙΡΑ #ΣΠΙΤΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/vFUI4Gs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη