Ηράκλειο: Μεγάλη φωτιά τώρα στη Βιομηχανική Περιοχή

Ηράκλειο: Μεγάλη φωτιά τώρα στη Βιομηχανική Περιοχή

Στις φλόγες εγκαταστάσεις στη ΒΙΠΕ στο Ηράκλειο Κρήτης. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ αναφέρθηκαν εκρήξεις.

Γύρω στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (07.05.2022), ξέσπασε φωτιά σε επιχείρηση στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου. Ισχυρές δυνάμεις, αποτελούμενες από 52 πυροσβέστες, με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 14 οχήματα και υδροφόρες, προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες, προτού επεκταθούν σε γειτονικές εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις.

Την ίδια ώρα, οι καπνοί έχουν πάρει τόση μεγάλη έκταση που φαίνονται και από χιλιόμετρα μακριά.

Εικόνες από τη μεγάλη φωτιά:

Επίσης, ζητήθηκε για την επιχείρηση κατάσβεσης όχημα με χωρητικότητα 30 τόνων νερού από τον πυροσβεστικό σταθμό του Αεροδρομίου Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το σημείο της πυρκαγιάς ακούστηκαν νωρίτερα και τουλάχιστον δύο εκρήξεις.

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1522954851734462466?s=20&t=eeFQzVMctVAcBhH8gwDLbA}

πληροφορίες και από flashnews, ekriti, cretapost, neakriti, cretalive

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/f5yR3LZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη