Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για ΙΚΑ, Δημόσιο, ΟΑΕΕ και την δόση «μπόνους» για το επίδομα παιδιού

Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για ΙΚΑ, Δημόσιο, ΟΑΕΕ και την δόση «μπόνους» για το επίδομα παιδιού

Τις επόμενες μέρες ξεκινά η πληρωμή για τις συντάξεις Ιουνίου καθώς και η καταβολή του επιδόματος παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ. 

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ξεκινά η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουνίου, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη συνεδρίαση της 12ης Μαΐου 2022.
Δείτε πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Ιουνίου.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες:

ΚΥΡΙΕΣ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

  •  Στις 26 Μαΐου 2022, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  •  Στις 27 Μαΐου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  •  Στις 30 Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

 Επίδομα παιδιού Α21

Ωστόσο θα καταβληθούν 198.500.000 ευρώ για το επίδομα παιδιού και όπως είχε γράψει το Dnews θα πληρωθούν 150.000 περισσότεροι δικαιούχοι από την πρώτη δόση. Το προηγούμενο δίμηνο πληρώθηκαν 577.105 δικαιούχοι ποσό ύψους 118.659.682 ευρώ.

Το έκτακτο δώρο Πάσχα, που αντιστοιχεί στη μιάμιση δόση του επιδόματος παιδιού Α21 θα δοθεί σε όσους δεν πληρώθηκαν πριν το Πάσχα μαζί με τη δίμηνη δόση Μαρτίου-Απριλίου στις 31 Μαΐου σε περισσοτέρους από 730.000 δικαιούχους.

Να σημειωθεί ότι μέχρι την υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος τρέχοντος έτους, θα λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του δικαιούμενου ποσού τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2021.

Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Ωστόσο οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού Α21 όποτε και να κάνουν την αίτηση για το 2022 ακόμη και την τελευταία ημέρα, δηλαδή 15 Ιανουαρίου 2023 θα λάβουν κανονικά τη μιάμιση δόση.

#ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ #ΕΠΙΔΟΜΑ_ΠΑΙΔΙΟΥ #ΠΛΗΡΩΜΗ #ΟΠΕΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2KbmQXu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη