Μητέρα Τοπαλούδη: Εδώ και τώρα συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τα ισόβια πρέπει να γίνουν ισόβια (βίντεο)

eurokinissi

«Τα ισόβια να είναι ισόβια» ζήτησε η Κυριακή Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη έξω από το δικαστήριο ενώ απαίτησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη απαίτησε η Κυριακή Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, εξερχόμενη του δικαστηρίου και μετά την πρόταση της εισαγγελέως για ενοχή των δύο κατηγορουμένων και σε δεύτερο βαθμό.

«Αυτό που θέλω και το ζητάω είναι εδώ και τώρα συνάντηση με τον πρωθυπουργό, δεν μπορεί να έχουν δικαιώματα μόνο οι δολοφόνοι των παιδιών μας και όχι εμείς σαν μάνες. Εδώ και τώρα συνάντηση με τον Μητσοτάκη και τους αρχηγούς όλων των κομμάτων. Δίπλα μου έχω πάρα πολλές μάνες που το ζητούν επίμονα» ανέφερε η Κυριακή Αρμουτίδου.

{https://www.youtube.com/watch?v=hl8h-uoMsCA}

Το αίτημά της προς τον πρωθυπουργό δεν είναι άλλο από την πραγματική έκτιση των ισοβίων. «Δυστυχώς αυτοί είναι οι νόμοι του ελληνικού κράτους. Είναι 16 χρόνια και 15 για το βιασμό του παιδιού μου. Εγώ θα ήθελα σε τέτοιες στιγμές τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια και όχι ποινές χάδια. Για μένα τα 16 χρόνια δεν λένε τίποτα. Τα ισόβια όμως οι στυγεροί δολοφόνοι όταν θα ξέρουν ότι θα μπουν στη φυλακή και δεν θα ξαναδούν το φως του ήλιου ίσως συμμαζευτούν. Γιατί οι γυναικοκτονίες κατάντησαν πραγματική μάστιγα».

Παράλληλα αναφέρθηκε στις πολυάριθμες γυναικοκτονίες των τελευταίων χρόνων, αλλά και στην περίπτωση της Καβάλας, που όπως ανέφερε τη συγκλόνισε:

«Κάθε μήνα δολοφονείται και μια κοπέλα, μια γυναίκα, μια μάνα δύο παιδιών όπως η φοβερή περίπτωση στην Καβάλα που με έχει συγκλονίσει. Μέχρι πότε ο άνδρας θα θεωρεί κτήμα του τη γυναίκα; Επιτέλους να σταματήσει όλο αυτό και να μπορεί και ένας άνδρας να δέχεται το όχι της γυναίκας του. Κανείς δεν αφήνει μια πολύ όμορφη σχέση και φεύγει. Όταν περνάμε καλά δεν εγκαταλείπουμε. Εγώ απορώ ο άνδρας δεν έχει μάθει να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις; Επειδή παίρνει μια γυναίκα σώνει και καλά πρέπει να την έχει εσαεί. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να αφαιρεί μια ανθρώπινη ζωή».

#ΕΛΕΝΗ_ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΙΣΟΒΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/384947/mitera-topaloydi-edo-kai-tora-synantisi-me-ton-prothypourgo-ta-isovia-prepei-na-ginoun-isovia
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη