Φέστα: «Χαρούμενοι για το διπλό, τελικός με τον Απόλλωνα»


Ο τεχνικός της Λαμίας στάθηκε στο πόσο σημαντική για τη μάχη της σωτηρίας ήταν το διπλό επί του Αστέρα Τρίπολης, χαρακτηρίζοντας «τελικό» τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζανλούκα Φέστα στη NOVA:

Για το σημαντικό διπλό: «Είμαι πολύ χαρούμενους για τους παίκτες μου γιατί έκαναν πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί βρισκόμαστε υπό πίεση. Απομένουν δύο πολύ σημαντικοί αγώνες για εμάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για την ήττα του Απόλλωνα: «Δεν ρώτησα το αποτέλεσμα του Απόλλωνα ήμουν συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι».

Για τον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα: «Ξέρουμε ότι θα είναι τελικός για εμάς, είμαστε χαρούμενοι για το σημερινό αποτέλεσμα, από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη