-->

Λέων για Πάτρα: «Το δεύτερο παιδί θα ξεκλειδώσει τα πάντα» (βίντεο)

Λέων για Πάτρα: «Το δεύτερο παιδί θα ξεκλειδώσει τα πάντα» (βίντεο)

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας λέγοντας ότι «το δεύτερο παιδί θα ξεκλειδώσει τα πάντα. Θα ξεκλειδώσει και το ποιοι ήταν οι άνθρωποι που έδρασαν για να καταλήξουν αυτά τα τρία παιδιά».

«Με την υπόθεση αυτή δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας οι οποίες θα μας οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Λέων.

Σύμφωνα με όσα είπε ο γνωστός ιατροδικαστής στην ΕΡΤ, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του τρίτου παιδιού έχει ορίσει επιπλέον και σύμβουλο ιατροδικαστή:

«Ουσιαστικά αυτό που τώρα περιμένουμε είναι τους δύο συναδέλφους που θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις δύο πραγματογνωμοσύνες και τις μαρτυρίες των δύο συναδέλφων που αρχικά έκαναν αυτή τη διαδικασία. Ο τρίτος πραγματογνώμονας, θα κληθεί κάποια στιγμή να δώσει εξηγήσεις για να μη έχουμε κανένα σύννεφο και σκιά στην υπόθεση».

Μιλώντας για την Ίριδα και τη Μαλένα ο κ. Λέων τόνισε ότι «θα υπάρχει σαφέστατο αίτιο θανάτου και στις δύο περιπτώσεις». Και όπως είπε, «το μοτίβο φαίνεται να είναι το ίδιο, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι η Τζωρτζίνα ουσιαστικά βασανίστηκε με ένα και μόνο εξωγενή παράγοντα αυτό της κεταμίνης».

Τα κοινά στοιχεία στους τρεις θανάτους

«Η δράστιδα ή οι δράστες έχουν χρησιμοποιήσει κοινά στοιχεία τα οποία φαίνονται» τόνισε ο κ. Λέων. Και όπως διευκρίνισε «το δεύτερο παιδί θα ξεκλειδώσει τα πάντα. Θα ξεκλειδώσει και το ποιοι ήταν οι άνθρωποι που έδρασαν για να καταλήξουν αυτά τα τρία παιδιά».

Αναφερόμενος στα αίτια θανάτου της Μαλένας ο κ. Λέων υποστήριξε ότι και εκεί θα έχουμε ένα ασφαλέστατο συμπέρασμα.

Για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών και τις έρευνες που γίνονται για τη σπιτονοικοκυρά της οικογένειας μίλησε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι δικηγόροι της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, με ασφαλιστικά μέτρα, ζητούν να λάβουν τα κλειδιά του σπιτιού όπου διέμενε γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να εισέλθουν στην κατοικία.

Ταυτόχρονα γίνονται έρευνες στο ρούτερ του σπιτιού, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο Νίκος Βασιλάκος, πραγματογνώμων της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Όσο αργά και να κυλήσει ο χρόνος οι συσκευές ανοίγουν. Οι οκτώ συσκευές έχουν μέσα στοιχεία για το που βρισκόταν ανά πάσα στιγμή», πρόσθεσε για τις ηλεκτρονικές έρευνες που συνεχίζονται ο κ. Βασιλάκος.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΜΑΝΟΣ_ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ #ΓΡΗΓΟΡΗΣ_ΛΕΩΝ #ΜΑΛΕΝΑ #ΙΡΙΔΑ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ #ΘΑΝΑΤΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/kT6L2yi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->