Η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη διαψεύδει ότι ο ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ (βίντεο)

Η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη διαψεύδει ότι ο ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ (βίντεο)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ο ηθοποιός Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ. Είδηση την οποία διέψευσε η σύζυγός του Μαρίνα Ψάλτη

Ολα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση της σεναριογράφου και ηθοποιού Κάκιας Ιγερινού στο Twitter, όπου σημειώνει πως ο Γιάννης Φέρτης δίνει μάχη με το Αλτσχάιμερ, τη νόσο που, όπως έγραψε, σβήνει τη μνήμη.

Πριν από λίγη ώρα, η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη, έκανε μια παρέμβαση στο «Πρωινό» και διέψευσε ότι ο ηθοποιός έχει αλτσχάιμερ.

«Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Μαρίνα Ψάλτη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κάκια Ιγερινού διέγραψε την ανάρτησή της στο Twitter.

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΦΕΡΤΗΣ #ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Ke7Ql1P
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη