Λαμία: Ενημερωτική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης

  Με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Ένωσης κατά της Υπέρτασης (WHL) η 17η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως ημέρα ευαισθητοποίησης των πολιτών για το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζει κανείς αν πάσχει από υπέρταση.

            Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Λαμιέων με φορέα υλοποίησης τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Λαμιέων σε συνεργασία με τα μέλη των ΚΑΠΗ, θα πραγματοποιήσει  την Τρίτη 17 Μαΐου, στην Πλατεία Ελευθερίας και από ώρες 9 το πρωί έως 12 το μεσημέρι, δράση κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει μέτρηση αρτηριακής πίεσης και σακχάρου σε όσους πολίτες το επιθυμούν.  

             Στόχος της εν λόγω δράσης είναι η ενημέρωση των δημοτών για τα οφέλη της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου, του αποτελεσματικού ελέγχου αυτής ώστε να προλαμβάνονται οι επιπλοκές της, καθώς και για τα μέτρα προφύλαξης ώστε να αποφευχθεί η εμφάνισή της.

ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΟΥ - ΡΥΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΣΗ – ΖΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ  

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη