Σεμινάριο ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας: Σχολείο και ΔΕΠ-Υ


Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της διαρκούς επιστημονικής και παιδαγωγικής ενημέρωσης και υποστήριξης όλων των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και σε συνέχεια του 1ου κύκλου των έξι (6) εξ αποστάσεως επιμορφωτικών σεμιναρίων, διοργανώνει και 2ο κύκλο τριών (3) εξ αποστάσεως επιμορφωτικών σεμιναρίων, με θέμα:

«Σχολείο και ΔΕΠ-Υ»

Ο 2ος κύκλος των τριών (3) νέων εξ αποστάσεως επιμορφωτικών σεμιναρίων υλοποιείται σε συνεργασία του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.). Στερεάς Ελλάδας (http://stellad-old.pde.sch.gr/pekes) με την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής ψυχολογίας (https://medicalpsychology.eu) και εξειδικευμένους επιστήμονες της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Ψυχολογίας, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν και στις τρεις επιμορφωτικές συναντήσεις του 2ου κύκλου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. 


Ο Οργανωτικός Συντονιστής

ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδος


Δρ. Χρίστος Β. Μαρκαντώνης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


10η Επιμορφωτική Συνάντηση


  • Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ.

ΘΕΜΑ: «Προσαρμοσμένο ατομικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για μαθητές                            με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ)» 

Εισηγητής: Τσιναρέλης Γεώργιος, Visiting Professor

Για συμμετοχή στο σεμινάριο:

Webex event:
https://minedu-primary2.webex.com/minedu-primary2/onstage/g.php?MTID=eab9871a742a4359c3d29bbe2c6f6c826

Κωδικός (αν ζητηθεί) 1234

Σχολικό Δίκτυο: https://video.sch.gr/live/show/395

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη