-->

Τραπεζικός και όχι... ασφαλίτης αυτός που προκάλεσε τα ΜΑΤ και έφυγε «κύριος» (βίντεο)

Τραπεζικός και όχι... ασφαλίτης αυτός που προκάλεσε τα ΜΑΤ και έφυγε «κύριος» (βίντεο)

Χθες το απόγευμα η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη συνέλαβε έναν 48χρονο άντρα, ο οποίος με τις ενέργειές του προκάλεσε επεισόδιο μεταξύ των ανδρών των ΜΑΤ και των φοιτητών που διαδήλωναν έξω από το κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ.

Για αρκετή ώρα ο 48χρονος καταφερόταν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων και ζητούσε να φύγουν από το πανεπιστήμιο. Σε μια στιγμή πλησίασε τους αστυνομικούς της διμοιρίας των ΜΑΤ και έπιασε το σακίδιο ενός εξ αυτών, ρωτώντας αν τα ΜΑΤ φοράνε παντελόνια. Αμέσως οι αστυνομικοί αντέδρασαν απωθώντας τον 48χρονο και τους φοιτητές με δακρυγόνα. Ακολούθησε ένταση.

Δεν ήταν ασφαλίτης αλλά... τραπεζικός

Ο τρόπος που κινήθηκε ο συγκεκριμένος άντρας προκάλεσε την αντίδραση φοιτητών και καθηγητών. Αρκετοί είπαν ότι είναι αστυνομικός της Ασφάλειας που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και έλαβε εντολή να προκαλέσει τα επεισόδια.

Καθηγητές, φοιτητές και δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν επί ώρα με ποια ιδιότητα βρισκόταν εκεί. Ο ίδιος έδωσε διάφορες απαντήσεις. Ισχυρίστηκε ότι είναι καθηγητής δημοσιογραφίας ενώ λίγο αργότερα είπε ότι βρίσκεται εκεί ως απόφοιτος του ΑΠΘ. Ο γρίφος λύθηκε μετά τη σύλληψή του.

Αποδείχτηκε τελικά -σύμφωνα με το thestival- ότι ο 48χρονος είναι τραπεζικός υπάλληλος και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της έργω εξύβρισης και εν συνεχεία ζήτησε και πήρε αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Δείτε τη στιγμή που ο 48χρονος προκαλεί τα επεισόδια:

{https://www.youtube.com/watch?v=AAxGHv34x8I}

#ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ #ΜΑΤ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/3AvQIeW
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->