Δίκη Λιγνάδη: Αίτημα Κούγια για κλήση δημοσιογράφου στο δικαστήριο - Καταθέτει τέταρτος καταγγέλων

Δίκη Λιγνάδη: Αίτημα Κούγια για κλήση δημοσιογράφου στο δικαστήριο - Καταθέτει τέταρτος καταγγέλων

Με την εξέταση του τέταρτου καταγγέλλοντα από την πλευρά της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζεται η δίκη του σκηνοθέτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

 

Πρόκειται για έναν 25χρονο ουκρανικής καταγωγής ο οποίος έχει καταθέσει στο δικαστήριο ότι το 2015 έπεσε θύμα βιασμού από τον Δημήτρη Λιγνάδη, λίγους μήνες πριν ενηλικιωθεί, κατά το διάστημα που ο σκηνοθέτης τον φιλοξενούσε στο διαμέρισμά του στο Μεταξουργείο.

«Ξαφνικά με πλησίασε με πήρε από το γραφείο και με πήγε στο δωμάτιό του. Με έριξε στο κρεβάτι μπρούμυτα, μου κατέβασε το παντελόνι. Είχα παγώσει, ένιωσα άσχημα. Μου έλεγε «ηρέμησε». Με είχε κλείσει με το μπράτσο από πάνω, δεν μπορούσα να αντιδράσω. Πόνεσα φριχτά. Έγινε γρήγορα, σηκώθηκε. Εγώ έφυγα, πήγα να πλυθώ. Ήμουν παγωμένος...», είχε πει στο δικαστήριο, περιγράφοντας την πρώτη βίαιη σεξουαλική επίθεση που όπως λέει δέχθηκε από τον σκηνοθέτη.

«Ο τρόπος που μου επιβαλλόταν και τις δύο φορές, έδειχνε ότι επιβεβαιωνόταν. Έκανε το δικό του κομμάτι, ευχαρίστησε τον εαυτό του, όχι εμένα. Το έκανε πάνω μου και έφυγε», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο κατά τη σημερινή συνεδρίαση αναμένεται η πλευρά Λιγνάδη να επαναφέρει το ζήτημα του τρίτου καταγγέλλοντα, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο να καταθέσει, παρότι έχει διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του.

Κατάθεση δημοσιογράφου 

Στην υποβολή αιτήματος για κατεπείγουσα κλήση ως μάρτυρα της δημοσιογράφου εκπομπής σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό αναμένεται να προχωρήσει κατά τη σημερινή νέα συνεδρίαση του Δικαστηρίου ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το dikastiko.gr, ο κ. Κούγιας θα σταθεί στο γεγονός πως στη συγκεκριμένη εκπομπή δημοσιεύτηκε δήλωση του τρίτου καταγγέλλοντος στην υπόθεση Λιγνάδη, για τον οποίο έχει διαταχθεί βίαιη προσαγωγή στο δικαστήριο και παραμένει άφαντος.

Όπως αναφέρεται, στο αίτημά του ο συνήγορος του Δ. Λιγνάδη θα ζητήσει να κληθεί η δημοσιογράφος ώστε να «αποκαλύψει με ποιο τηλέφωνο επικοινώνησε μαζί της το συγκεκριμένο πρόσωπο, γιατί αυτή δεν του έκανε ούτε μία ερώτηση, και το κυριότερο τι στοιχεία έχει, ώστε να αποδείξει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο που της τηλεφώνησε ή του τηλεφώνησε αυτή, είναι ο καταγγέλλων».

 

#ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΛΙΓΝΑΔΗΣ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ #ΔΙΚΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/wZ5H301
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη