Η Ιερά Αρχιεπισκοπή για το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τη λειτουργία των ιδρυμάτων

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή για το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τη λειτουργία των ιδρυμάτων

Η Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών για το νέο σχετικό νομοθετικό πλαίσιο που θέσπισε η Βουλή, κατόπιν εισηγήσεως της Υφυπουργού Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κυρίας Δόμνας Μιχαηλίδου.

Την ικανοποίησή της εκφράζει με Ανακοίνωσή της η Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών για το νέο σχετικό νομοθετικό πλαίσιο που θέσπισε η Βουλή, κατόπιν εισηγήσεως της Υφυπουργού Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κυρίας Δόμνας Μιχαηλίδου,

Ακολουθεί η Ανακοίνωση της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών:

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ακολουθώντας πάντα πιστά τις διατάξεις που ορίζουν την αποτελεσματική και διαφανή λειτουργία των Ιδρυμάτων της, εκφράζει την ικανοποίησή της για το νέο σχετικό νομοθετικό πλαίσιο που θέσπισε η Βουλή, κατόπιν εισηγήσεως της Υφυπουργού Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κυρίας Δόμνας Μιχαηλίδου.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών προσβλέπει στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας της με την κυρία υφυπουργό, η οποία εμπράκτως συμπαρίσταται στο έργο των Ιδρυμάτων της.

#ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ_ΑΘΗΝΩΝ #ΔΟΜΝΑ_ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/A2i7zuG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη