Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Η Ουκρανία να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να μιλήσουμε με τον Πούτιν»

φωτογραφία αρχείου

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι η Ουκρανία δεν «ανυπομονεί» να μιλήσει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν αλλα ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα πως αυτό πιθανόν να είναι απαραίτητο για να τερματιστεί ο πόλεμος.

«Υπάρχουν πράγματα για να συζητηθούν με τον Ρώσο ηγέτη. Δεν σας λέω ότι για μένα οι άνθρωποί μας ανυπομονούν να του μιλήσουν, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα σε αυτό που ζούμε», δήλωσε ο Ζελένσκι, απευθυνόμενος σε ινδονησιακό think tank.

«Τι θέλουμε από αυτή τη συνάντηση...Θέλουμε πίσω τις ζωές μας...Θέλουμε να πάρουμε πίσω τη ζωή μιας κυρίαρχης χώρας εντός του δικού της εδάφους», δήλωσε ο κ. Ζελένσκι.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι  η Ρωσία δεν φάνηκε να είναι έτοιμη για σοβαρές ειρηνευτικές συνομιλίες, τουλάχιστον αυτή την περίοδο.

#ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ_ΖΕΛΕΝΣΚΙ #ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ_ΠΟΥΤΙΝ #ΠΟΛΕΜΟΣ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΡΩΣΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/supIolw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη