Ευγενία Παναγοπούλου: «Ένα κομμάτι μου αγαπά τον Πέτρο Φιλιππίδη» (βίντεο)

Ευγενία Παναγοπούλου: «Ένα κομμάτι μου αγαπά τον Πέτρο Φιλιππίδη» (βίντεο)

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Τρία μίλια, Ευγενία Παναγοπούλου, μίλησε για την άσχημη και δυσάρεστη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, και προκάλεσε εντύπωση με μια δήλωση της ότι «ένα κομμάτι μου τον αγαπάει».

«Του έστειλα ένα πολύ ευγενικό μήνυμα με όλα αυτά που με έπνιγαν κι απάντηση δεν πήρα» ανέφερε η Ευγενία Παναγοπούλου.

«Βίωσα δύο ειδών συμπεριφορές. Μια πολύ όμορφη, που με άνθισε και μία πολύ δυσάρεστη. Δύο πρόσωπα. Το τι ήταν αυτό που τον άλλαξε το ξέρει μόνο ο ίδιος.

Μου μιλούσε άσχημα, με υποτιμούσε, με πρόσβαλε, είχα τρομερό άγχος για το αν θα τα καταφέρω. Ήξερα ότι είμαι δίπλα σε έναν πολύ σκληρό κι αυστηρό άνθρωπο. Είναι αδιανόητο ταλέντο, αυτό δεν μπορεί να του το πάρει κανείς. Από εκεί και πέρα τι κρύβει η ψυχή του το ξέρει μόνο ο ίδιος» ανέφερε η Ευγενία Παναγοπούλου.

«Ήταν χαστούκι το ένα μετά το άλλο. Ένα κομμάτι μου αγαπά τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον θαύμαζα, τον έχω δει σε τρυφερές του στιγμές και σαν πατέρα. Δεν είναι μόνο ο κακός, έχω δει και τον άνθρωπο σε ορισμένες στιγμές» ανέφερε η Ευγενία Παναγοπούλου.

#ΠΕΤΡΟΣ_ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ #ΕΥΓΕΝΙΑ_ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OvCnJo1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη