Νέες τουρκικές υπερπτήσεις στο Αιγαίο

Νέες τουρκικές υπερπτήσεις στο Αιγαίο

Νέες υπερπτήσεις τουρκικών drones στο Αιγαίο, την ώρα που ο πρωθυπουργός έστελνε ένα ξεκάθαρο μήνυμα από το υπουργικό Συμβούλιο.

Σήμερα ένα ακόμη τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV πραγματοποίησε υπερπτήσεις στις 12:55 πάνω από τη νήσο Μακρονήσι και στις 12:56 πάνω από τη νήσο Ανθρωποφάγοι στα 19.000 πόδια αντίστοιχα.

Nωρίτερα σε υψηλούς τόνους απάντησε στις συνεχόμενες τουρκικές προκλήσεις ο Έλληνας πρωθυπουργός απευθυνόμενος στη συνεδρίαση του υπουργικού του συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Η δυνατή Ελλάδα ενοχλεί κάποιους», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι η Τουρκία περιθωριοποιείται και εκτίθεται με την επιλογή της να σταθεί απέναντι στην Ελλάδα, απέναντι στην Ευρώπη και απέναντι στο ΝΑΤΟ.

Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός, «δεν έχουμε λόγο να ανοίξουμε διάλογο με το παράλογο και το ανιστόρητο» - τονίζοντας πάντως πως αυτό δεν σημαίνει πως «δεν θα υπερασπιζόμαστε τα δίκαιά μας».

#ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΑΙΓΑΙΟ #DRONE


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Z4P8IWp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη