-->

Άβολη στιγμή στο «Πρωινό»: «Μας το παίζει μάγκας» είπε ο Λιάγκας στην Φωτεινή Πετρογιάννη (βίντεο)

Άβολη στιγμή στο «Πρωινό»: «Μας το παίζει μάγκας» είπε ο Λιάγκας στην Φωτεινή Πετρογιάννη (βίντεο)

Ένας «μικρό καυγάς» και ίσως μια άβολη στιγμή συνέβη σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου ο Γιώργος Λιάγκας είπε στην συνεργάτιδα του Φωτεινή Πετρογιάννη, αν «τους το παίζει μάγκας μέσα στην εκπομπή».

Συγκεκριμένα, μετά από κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη, η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε:

«Δημιουργούνται εντυπώσεις όχι μέσα στο δικαστήριο αλλά έξω από το δικαστήριο όταν προσπαθούμε να πούμε τι δουλειά κάνει ο μάρτυρας λες κι έχει καμία σημασία αυτό… Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να κάνουμε όλον αυτόν τον καιρό. Εγώ αυτό που διαπιστώνω και στις δύο υποθέσεις είναι ότι ασχολούμαστε μονίμως με τα γύρω γύρω και καμία ουσία. Δεν μαθαίνουμε τίποτα».

Ο Γιώργος Λιάγκας την διέκοψε και ανέφερε ενοχλημένος:

«Τι εννοείς Φωτεινή μου; Κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος. Εσύ δεν βλέπεις τηλεόραση, κάνεις τηλεόραση, άρα βγάζεις τον εαυτό σου να κριτικάρει αυτή τη στιγμή την τηλεόραση; Τι μας το παίζεις μάγκας ας πούμε μέσα στην εκπομπή που εδώ λες την άποψή σου κι εμείς καταθέτουμε κάθε μέρα δημοσιογραφικά τις εξελίξεις»;

«Αυτό που κολλάει με αυτό που είπα;», ρώτησε έκπληκτη η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Για ποιο λόγο της κάνεις προσωπική επίθεση;», είπε η Φαίη Σκορδά, η οποία ανέλαβε να εξηγήσει στον Γιώργο Λιάγκα τι ακριβώς εννοούσε η συνεργάτιδά του.

«Δεν είναι προσωπική επίθεση, γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι εμείς κάνουμε λάθος τη δουλειά μας. Το αποσύρω τότε. Κάποιοι άνθρωποι προβεβλημένοι μέσα στην υπερασπιστική γραμμή είναι και η αποδόμηση των μαρτύρων» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια χαμηλώνοντας τους τόνους.

«Δεν θα έκρινα ποτέ τη δουλειά μας, γιατί εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε στο φως στοιχεία αυτής της υπόθεσης, παρά μέσα στο δικαστήριο. Συμφωνούμε Γιώργο αλλά δεν κατάλαβες τι θέλω να πω» είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Δείτε βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=ZdJZGmgj6Eg&ab_channel=Zappitshow}

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΛΙΑΓΚΑΣ #ΦΑΙΗ_ΣΚΟΡΔΑ #ΦΩΤΕΙΝΗ_ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Hl5gyCA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->