Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Κερδίζει το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ», πολύ μεγάλη η προσέλευση του κόσμου

eurokinissi

Έκλεισαν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, εκτός από κάποιες περιοχές που υπάρχει ακόμα προσέλευση, όπου θα υπάρχει παράταση μέχρι τις 21:00.

Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 140.000 συμμετέχοντες, ενώ τη Δευτέρα 9 Μαΐου θα υπάρχει μια πλήρης εικόνα της ψηφοφορίας.

Αργότερα θα κάνει δήλωση και ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα «ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ», φαίνεται να προκρίνεται με μεγάλη διαφορά για το «αύριο» του κόμματος.

Τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος κλήθηκαν να αποφασίσουν για το νέο όνομα και να επιλέξουν τους 4.602 αντιπροσώπους που θα εκπροσωπήσουν τη βάση του Κινήματος στο συνέδριο στις 20-22 Μαΐου και να εκλέξουν τις νέες τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις.

Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή ψηφοφόρων στις κάλπες είχε μεγάλη σημασία για το ΚΙΝΑΛ, καθώς η συμμετοχή στις εκλογές του Δεκεμβρίου για την ανάδειξη προέδρου, όπου ψήφισαν 270.000 μέλη και φίλοι του κόμματος, δεν άφηνε περιθώρια για μεγάλες διαφορές στον αριθμό των συμμετεχόντων.

Η Χαριλάου Τρικούπη «πόνταρε» κατ' αρχήν στις 100.000 ψήφους και ο στόχος έχει ξεπεραστεί θεαματικά.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/AuD6rRz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη