ΝΔ κατά Τσίπρα: «Συνεχίζει την εκστρατεία εξαπάτησης»

ΝΔ κατά Τσίπρα: «Συνεχίζει την εκστρατεία εξαπάτησης»

Νέα ανακοίνωση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την περιοδεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κρήτη.

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την εκστρατεία εξαπάτησης επισκεπτόμενος τα Χανιά και το Ρέθυμνο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Αν βρει λίγο χρόνο στα διαλείμματα μεταξύ fake news, παροχολογίας και fake υπολογισμών, του προτείνουμε να ρωτήσει τους αγρότες της Κρήτης για τις φοροελαφρύνσεις και τα πακέτα στήριξης με τα οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παλεύει με κάθε τρόπο να προστατεύσει το εισόδημά τους» λέει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

«Του προτείνουμε επίσης να ρωτήσει τους Κρητικούς για τον ΒΟΑΚ. Για τις μελέτες που ΔΕΝ έγιναν επί των ημερών του, για τα χρονοδιαγράμματα που ΔΕΝ είχε, για τις χρηματοδοτήσεις που ΔΕΝ ήταν εξασφαλισμένες. Για όλα αυτά δηλαδή που άλλαξαν με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι ώστε εντός των επομένων μηνών, όταν ο κ. Τσίπρας ξαναπάει στην Κρήτη, να τον προσκαλέσουμε και στα εγκαίνια των εργοταξίων» καταλήγει.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6tL59pI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη