Ζελένσκι για το βίντεο με τον μαχητή του Αζόφ στην ελληνική βουλή: Ναζί είναι οι Ρώσοι

eurokinissi

Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι απάντησε για πρώτη φορά σχετικά με το βίντεο των μαχητών του τάγματος Αζοφ που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του μηνύματός του προς την ελληνική βουλή και προκάλεσαν αντιδράσεις.

Αντιδράσεις είχε προκαλέσει η κίνηση του Βολοντιμίρ Ζελένσκι να δώσει για προβολή στην ελληνική βουλή και τα μηνύματα δυο μαχητών του τάγματος Αζόφ, το οποίο θεωρείται νεοναζιστικό παρά το γεγονός πως είναι ενταγμένο στον τακτικό στρατό της Ουκρανίας.

Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι απάντησε για πρώτη φορά στη σχετική κριτική που δέχτηκε. Μιλώντας στην ΕΡΤ και ερωτώμενος σχετικά, ανέφερε πως «Είναι εθελοντές που πολεμούν για την Ουκρανία. Το τάγμα Αζοφ έχει ενταχθεί στον στρατό και αποτελούν μέρος του». Τέλος ανέφερε ότι «Ναζί είναι οι Ρώσοι».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/g04Y6ub
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη