Σκάνδαλο Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας: Ας καταστούμε Όλοι ενεργοί - Το φίδι από την τρύπα πρέπει να το βγάλουμε μόνοι Μας


Αγαπητοί κ.κ. 16.000 Συνεταίροι  

της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 

13/5/2022 

Σας υπενθυμίζω τις Επιστολές που έστειλε ο Σύλλογός Μας 

  1. 20/12/2018, Ανακοίνωση 
  2. 22/01/2020, Επιστολή προς κ.κ. Βουλευτές Φθιώτιδας 
  3. 07/02/2020, Επιστολή προς κ. Χρήστο Σταϊκούρα 

Αναφέρομαι σ αυτές επειδή σε ένα έτος η PQH θα έχει τελειώσει το έργο της και αμέσως μετά θα στραφεί εναντίον των 16.000 Συνεταίρων και θα απαιτεί τις ΜΕΤΟΧΕΣ – ΜΕΡΙΔΕΣ μας εις το 5πλάσιον. 

Σας υπενθυμίζω ότι το 5πλάσιο υπάρχει σε ξεχωριστώ άρθρο στο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ που σύνταξε προ του έτους 2000 η Διοίκηση του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου μαζί με το τότε δικηγόρο της Λεωνίδα Παπασταμούλη. 

Όλες οι άλλες Συνεταιριστικές έχουν στο Καταστατικό τους το 2πλάσιο και σε εμάς οι Εξυπνάκηδες έβαλαν το 5πλάσιο. 

Ο Σύλλογός Μας έχει καταθέσει στην Εισαγγελία του Εφετείου Λαμίας Κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα των 40 Μεριδιούχων που απαιτούμε να παραστούμε ως Πολιτική Αγωγή και να διεκδικήσουμε με τον προβλεπόμενο τόκο τις ΜΕΡΙΔΕΣ – ΜΕΤΟΧΕΣ Μας. 

Αγαπητοί κ.κ. Συνεταιροι 

Μην νομίζετε ότι θα την γλιτώσετε με το να κρύβεστε και να μην διεκδικείτε τα νόμιμα δικαιώματα Σας κάνοντας το κορόϊδο….ειναι σαν να ενεργείτε όπως η στρουθοκάμηλος που βάζει το κεφάλι της στην άμμο. 

Η PQH διαθέτει Καταστάσεις με όλα τα Ονοματεπώνυμα των κ.κ. Συνεταίρων (ενώ  ο Σύλλογός μας δεν διαθέτει παρόμοιες καταστάσεις και γι αυτό απευθύνεται χρόνια τώρα σε Σας να ενημερώσετε και τους εγγυητές Σας, αλλά ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ) και θα σας στείλει σε πρώτη φάση Επιστολές και σε δεύτερη φάση θα αρχίσει Κατασχέσεις χωρίς να σας ρωτήσει. 

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος 

Καποδιστρίου 12 - Λαμία 

Κιν. 6977 882119 

  1. Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας. 
  2. Πρόεδρος της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ 40 (Μεριδιόυχων της Σ.Τ.Λ.) 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη