Φαράγγι της Σαμαριάς: Ξεκίνησε η λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Πηγή: samaria.gr

Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας για την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου εισόδου στο Φαράγγι της Σαμαριάς. 

Ισχύει από σήμερα η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο Φαράγγι της Σαμαριάς, καθώς ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία της πλατφόρμας σύμφωνα με ανακοίνωση του φορέα διαχείρισης του Φαραγγιού.

Στο παρακάτω σύνδεσμο γίνεται η έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου: https://samaria-tickets.necca.gov.gr/checkout. Eίναι προσωπικό και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα για την οποία έχει εκδοθεί.

Εκτός από το ηλεκτρονικό εισιτήριο, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίου και από τις δύο εισόδους του φαραγγιού (Ξυλόσκαλο Ομαλού και Αγία Ρουμέλη), κατά την άφιξή τους εκεί, με μετρητά ή με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.

Η βασική τιμή του εισιτηρίου εισόδου είναι στα 5 ευρώ, ωστόσο υπάρχουν και ειδικές τιμές για παιδιά και οργανωμένες ομάδες επισκεπτών.

Το ωράριο λειτουργίας του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς για φέτος είναι:

  • 07:00-13:00, για τους επισκέπτες που θα διασχίσουν το σύνολο της διαδρομής (Ξυλόσκαλο – Αγία Ρουμέλη ή Αγία Ρουμέλη-Ξυλόσκαλο) ή τμήμα αυτής.
  • 13:00 – 15:00, για τους επισκέπτες που θα κινηθούν αποκλειστικά και μόνο στα 2 πρώτα χιλιόμετρα από την βόρεια είσοδο και συγκεκριμένα στη διαδρομή «Ξυλόσκαλο – χώρος ανάπαυσης Νερούτσικο»
  • 13:00 – 16:00, για τους επισκέπτες που θα κινηθούν αποκλειστικά και μόνο στα 2 πρώτα χιλιόμετρα από τη νότια είσοδο και συγκεκριμένα στη διαδρομή «Αγιά Ρουμέλη – χώρος ανάπαυσης Αφέντης Χριστός».

Σε κάθε περίπτωση οι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν εξέλθει του Εθνικού Δρυμού το αργότερο έως τις 18:00



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tmQ8Yfw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη