Σφαγή στο Τέξας: Ο μακελάρης σκότωνε ανενόχλητος και η Αστυνομία περνούσε χειροπέδες σε γονείς (βίντεο)

ΑΠΕ

Οργή έχει προκαλέσει η στάση της Αστυνομίας στο μακελειό σε σχολείο του Τέξας, όπου ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος σκότωσε 19 παιδιά και δύο δασκάλες στη μικρή πόλη Ουβάλντε.

Ανενόχλητο άφησε για ώρα η Αστυνομίας τον 18χρονο Σαλβαδόρ Ράμος στο δημοτικό σχολείο στο Ουβάλντε, στήνοντας – σύμφωνα με το πρωτόκολλο- περίμετρο έξω από το σχολείο, την ώρα που ο δράστης σκότωνε 19 παιδιά και δύο δασκάλες.

{https://twitter.com/paleofuture/status/1529652093354536961}

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας που παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μετά το μακελειό, δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους, αποφεύγοντας πολλές από αυτές, για το πως εκτυλίχθηκε η σφαγή.

Γονείς που είχαν φτάσει στο σχολείο, έβλεπαν – όπως επιβεβαιώνουν και τα βίντεο – τους Αστυνομικούς να περιμένουν άπραγοι την ώρα που κάθε πυροβολισμός ενέτεινε την αγωνία τους για την τύχη των παιδιών τους.

Κάποιοι από τους γονείς μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους Αστυνομικούς ζητώντας τους να επέμβουν, με τους τους τελευταίους να κάνουν το αδιανόητο και να τους περνούν χειροπέδες! Μερικοί γονείς προθυμοποιήθηκαν να μπουν εκείνοι στο σχολείο ώστε να σώσουν τα παιδιά τους: «Ενας τους έλεγε: "Ήμουν στρατιωτικός, δώστε μου απλά ένα πιστόλι, θα πάω. Δεν θα διστάσω. Θα πάω"».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας «Αστυνομικοί απομάκρυναν προσωπικό, μαθητές, εκπαιδευτικούς. Γίνονταν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είναι περίπλοκο».

#ΤΕΞΑΣ #ΣΧΟΛΕΙΟ #ΜΑΚΕΛΕΙΟ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΓΟΝΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KuObBGS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη