Το νέο αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Το νέο αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Νέο αίτημα για την κεταμίνη αναμένεται να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται ότι σκότωσε με θανατόφορα δόση της ουσίας την εννιάχρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε αίτημα για ανάλυσης της κεταμίνης που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την ενδονοσοκομειακή κεταμίνη ή αυτή που χρησιμοποιούν οι τοξικομανείς.

Αν πρόκειται για κεταμίνη που πωλείται παράνομα, τότε καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της κατηγορουμένης που επιμένει να ρίχνει τις ευθύνες στους γιατρούς.

«Έχει μεγάλη σημασία, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε την πιθανή προέλευση της ουσίας. Η έρευνά μας εξακολουθεί να έχει ως επίκεντρο το φονικό όπλο. Έχουμε την πληροφόρηση ότι είναι διαφορετική η χημική σύσταση μεταξύ της κεταμίνης που χορηγείται από το νοσοκομείο, καθώς και τις παρόμοιες αντίστοιχες φαρμακευτικές ουσίες που διακινούνται παράνομα», επεσήμανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης έρευνας θα οδηγήσει στην ανακάλυψη της πραγματικής προέλευσης της ουσίας.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ySwQTUJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη