Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: Το κανάλι του αγώνα

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League Interwetten που διεξάγεται σήμερα (2/5) στις 19:30.

Το κανάλι που δείχνει το ματς είναι το Novasports Prime.

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία

Με πολλές απουσίες, οκτώ στον αριθμό, θα υποδεχθεί τη Λαμία (2/5-19.30) ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες που ψάχνουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στα play ουt, εκτός από τους τραυματίες, γνωστοποίησαν οτι στον πρόσφατο έλεγχο προέκυψαν και τέσσερα θετικά δείγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στον Καπίγια που απουσιάζει καιρό, στον Κρεσπί που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, στον Τασουλή που συνεχίζει τη θεραπεία του στη μέση και δεν υπολογίζεται για τα υπόλοιπα ματς της σεζόν, και στον Τίλικα που έχει οστικό οίδημα στο γόνατο και επίσης έχει τεθεί off για το υπόλοιπο των play out.

Περιθώρια δεν υπάρχουν. Η Λαμία πάει για… βαθμό στη χειρότερη στη Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα των πολλών απουσιών. Ο Τζιανλούκα Φέστα συμπεριέλαβε στην αποστολή μετά από καιρό τον Αραμπούλι.

Στον αντίποδα Βέλλιος, Αντέτζο και Βύντρα, έμειναν εκτός αποστολής. Το πιθανότερο είναι οι τρεις τελευταίοι να αποχωρήσουν το καλοκαίρι, ανεξάρτητα με το αν σωθεί ή όχι η Λαμία!

Πρόθεση της διοίκησης, αν καταφέρουν οι «κυανόλευκοι» να σωθούν, είναι να γίνει… γενναίο λίφτινγκ το καλοκαίρι στο ρόστερ. Αυτό συνεπάγεται την αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη