Δικαίωση και οργή για την μητέρα της Καρολάιν - Ο Μπάμπης θέλει να συναντήσει τη Λυδία μόλις αποφυλακιστεί

Δικαίωση και οργή για την μητέρα της Καρολάιν - Ο Μπάμπης θέλει να συναντήσει τη Λυδία μόλις αποφυλακιστεί

Η μητέρα της Καρολάιν, την οποία σκότωσε ο σύζυγός της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, νιώθει δικαιωμένη με την απόφαση ωστόσο το παιδί της δεν γυρίζει πίσω.

Η χαροκαμένη μάνα ένιωσε ανακούφιση με την ποινή που επιβλήθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αλλά και οργή όταν έμαθε ότι ζήτησε να δει την κόρη του μόλις αποφυλακιστεί.

«Ανακουφίστηκα όταν έμαθα την ετυμηγορία για τον κατηγορούμενο. Στεναχωρήθηκα και ένιωσα οργή όταν ο Αναγνωστόπουλος κατά την απολογία του ζήτησε να δει τη Λυδία όταν αποφυλακιστεί» είναι χαρακτηριστικά τα πρώτα λόγια της Σουζάνας Κράουτς.

Ο πιλότος θέλει να συναντήσει τη Λυδία μόλις αποφυλακιστεί

Την επομένη της καταδίκης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε ισόβια κάθειρξη, 11 έτη και 6 μήνες, ο δικηγόρος Αθανάσιος Χαρμάνης υπογραμμίζει ότι όταν ο συζυγοκτόνος άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου, "ήταν παγερός, όπως ήταν παγερός όταν έπνιγε τη γυναίκα του".

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Χαρμάνης τόνισε ότι οι ποινές είναι οι ανώτατες που προβλέπονται από τον νόμο, ενώ έκανε γνωστό ότι, εάν μείνει η απόφαση και στο εφετείο θα αποφυλακιστεί σε 19 χρόνια. Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο κατηγορούμενος θα ασκήσει έφεση.

Σχετικά με την οικογένεια της 19χρονης, είπε ότι θεώρησε ότι είναι μια δίκαιη απόφαση, ενώ υπάρχει μια ψυχική ανακούφιση. "Μην ξεχνάτε ότι η μητέρα της Καρολάιν έγινε ξανά μητέρα στα 60 της και έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο μπροστά της με το θέμα της Λυδίας" σχολίασε ο κ. Χαρμάνης.

Γνωστοποίησε στη συνέχεια, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προτίθεται να συναντήσει την κόρη του, όταν αποφυλακιστεί. "Πόσο ολέθρια θα είναι αυτή η συνάντηση για τη Λυδία μετά από χρόνια. Θα είναι βέβαια δική της απόφαση αν θα συναντήσει τον πατέρα που σκότωσε τη μητέρα της", είπε και σχολίασε ότι οι ειδικοί συνιστούν να αποφευχθεί.

#ΓΛΥΚΑ_ΝΕΡΑ #ΚΑΡΟΛΑΙΝ #ΜΗΤΕΡΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/r57pG2y
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη