Επικό βίντεο με Τομ Κρούζ και Τζέιμς Κόρντεν, η πτήση... τρόμου σε άλλα επίπεδα

Επικό βίντεο με Τομ Κρούζ και Τζέιμς Κόρντεν, η πτήση... τρόμου σε άλλα επίπεδα

Επικό βίντεο με τον Τομ Κρούζ και τον παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν σε πτήση... τρόμου. Η τηλεοπτική εκπομπή έχει πάει σε άλλο επίπεδο, κυριολεκτικά!

Το βίντεο ξεκίνησε με τον Cruise να παραλαμβάνει τον Corden από το αεροδρόμιο στις πέντε το πρωί και στη συνέχεια να τον πηγαίνει μια βόλτα με ένα αεροπλάνο του 1944.

Αλλά η πραγματική διασκέδαση - ή ο τρόμος, για τον Corden - άρχισε όταν ο Cruise άρχισε να προετοιμάζει τον Corden για μια βόλτα με ένα πολύ πιο γρήγορο, σύγχρονο τζετ.

Όταν ο Corden προσπάθησε να το σκάσει, ο Cruise τον σταμάτησε και επέμεινε ότι ο κωμικός ήταν ο Goose του - ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Anthony Edwards στην πρώτη ταινία Top Gun.

Όπως σημείωσε γρήγορα ο Corden, ωστόσο, "όταν λες "είμαι ο Goose σου", με κάνει να νιώθω ενθουσιασμένος και μετά συνειδητοποιώ ότι ο Goose πεθαίνει στο τέλος της ταινίας".

Από εκεί και πέρα, ο Cruise άρχισε να προσπαθεί να εγκλιματίσει τον Corden όσο καλύτερα μπορούσε στην εμπειρία της πτήσης σε ένα μαχητικό αεροσκάφος, ρίχνοντας το "You've Lost That Loving Feeling" κάθε φορά που τα νεύρα του κωμικού άρχιζαν να αυξάνονται.

Παρ' όλο το άγχος του, ο Corden φάνηκε να απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές στο τζετ με τον Cruise, αλλά αυτό άλλαξε γρήγορα καθώς ο ηθοποιός άρχισε να κάνει βουτιές, να περνάει μέσα από στενά ανοίγματα βουνών και να κάνει μεγάλες χοντρές λούπες στον ουρανό.

Αφού επέστρεψε με ασφάλεια στη Γη, ο Cruise είπε μάλιστα στον Corden: "Μπορείς να είσαι ο αβανταδόρος μου οποιαδήποτε στιγμή". Ο Corden ανταπάντησε γρήγορα: "Ξέρεις κάτι, νομίζω ότι είμαι καλός".

Δείτε το επικό βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=v1iZtBM23bY&ab_channel=TheLateLateShowwithJamesCorden}

#TOM_CRUISE #JAMES_CORDEN #ΒΙΝΤΕΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/8rKtMjd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη