Ο Μάρκος Σεφερλής θέλει ο Γιάννης Κακλέας να του ζητήσει δημόσια «συγγνώμη» (βίντεο)

eurokinissi

Ο διάσημος ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής θέλει ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη γιατί είπε πως προτιμά να σκηνοθετήσει το «Βαθύ Λαρύγγι» παρά εκείνον.

Δημόσια «συγγνώμη» θέλει από τον Γιάννη Κακλέα ο Μάρκος Σεφερλής σύμφωνα με βίντεο που ανήρτησε στα social media. Ο Γιάννης Κακλέας απαντώντας σε δίλημμα που του τέθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το αν θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει στο θέατρο το «Βαθύ Λαρύγγι» ή τον Μάρκο Σεφερλή, είχε απαντήσει το πρώτο.

Ο Μάρκος Σεφερλής σε ανάρτησή του σχολίασε τη συγκεκριμένη απάντηση λέγοντας: «Γιάννης Κακλέας, σκηνοθέτης. Δήλωσε ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει στο θέατρο το "Βαθύ λαρύγγι", παρά εμένα. Δικαίωμά του. Ο καθένας επιλέγει ό,τι τον κάνει περήφανο και δεν τον προσβάλει/ Όσο για τη συγγνώμη που μου ζητήσατε μέσω τρίτου κύριε Κακλέα, δεκτή. Θα θεωρούσα όμως πιο έντιμο να μου τη ζητούσατε δημόσια, όπως δημόσια κάνατε και τη δήλωσή σας».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Hh0489E
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη