-->

Λαμία: Οι πρώτες αποχωρήσεις, το παρασκήνιο και η επιστροφή

Γιατί έφυγαν από τη Λαμία Βέλλιος και Λούκας και τι έπεται.

Σε αναμονή βρίσκεται η Λαμία. Δεν ξέρει αν θα δώσει μπαράζ και πότε θα είναι αυτό εφόσον χρειαστεί. Περιμένει να μάθει σε ποια κατηγορία θα παίζει του χρόνου. Έστω και εάν στις τάξεις της υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα έρθει η παραμονή στη Super League 1.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία στασιμότητα και αυτό είναι λογικό για τους παραπάνω λόγους. Ωστόσο, οι πρώτες αποχωρήσεις έγιναν γνωστές. Και θα είναι μόνο η αρχή για ό,τι ακολουθεί. Για διαφορετικούς λόγους ήταν δεδομένο πως οι Λούκας και Απόστολος Βέλλιος δεν θα συνεχίσουν. Αμφότεροι κούνησαν μαντίλι και ήταν μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Ο δεύτερος δεν έπεισε πως μπορούσε να προσφέρει. Γι’ αυτό και έφυγε σε συνδυασμό με δύο άδειες που ζήτησε σε μικρό χρονικό διάστημα για προσωπικούς λόγους, κάτι που ενόχλησε τους διοικούντες. Αντιθέτως, ο Βραζιλιάνος στόπερ έδειξε καλά στοιχεία στο διάστημα που έμεινε στη Λαμία. Μετά το τέλος της σεζόν θα ψαχνόταν για κάτι άλλο, αλλά το πρόωρο διαζύγιο έχει εξήγηση. Αφορά σε έναν τραυματισμό που υπέστη προ ημερών.

Αρχικά φαινόταν πως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ωστόσο, οι πόνοι δεν υποχώρησαν και τελικά διαπιστώθηκε πως η ζημιά είναι σημαντική. Θα μείνει εκτός για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Επομένως, είτε παρέμενε στη Λαμία είτε όχι, δεν θα μπορούσε να ξαναπαίξει άμεσα. Συνεπώς θα ήταν εκτός μπαράζ εάν και εφόσον οι Φθιώτες έδιναν άλλα ματς για αυτή τη σεζόν.

Ο καθένας καταλαβαίνει πως με όποιον τρόπο και εάν πέσει η αυλαία φέτος, η Λαμία θα έχει πολλές αλλαγές. Στο ενδεχόμενο υποβιβασμού γίνεται ακόμη πιο αντιληπτό αυτό. Παρόλα αυτά και εάν έρθει η παραμονή, το μισό ρόστερ θα φύγει. Ένας κύκλος έκλεισε και αυτό το έχουν αντιληφθεί και πολλοί ποδοσφαιριστές (πχ Καραμάνος, Αντέτζο, Αραμπούλι, Βύντρα). Εάν προσθέσει κανείς τους δανεικούς, αλλά και ορισμένες μεταγραφές που δεν βγήκαν, αντιλαμβάνεται πόσοι ενδέχεται να αποχωρήσουν.

Τέλος, μία ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Ποντίκας στο Instagram σήκωσε συζήτηση. Ευχήθηκε στον Πίτι για τα γενέθλιά του προσθέτοντας το ακόλουθο: «Τα λέμε σύντομα;». Για την ιστορία οι σχέσεις του Ισπανού με τους διοικούντες ήταν και παραμένουν πολύ καλές. Έφυγε για συγκεκριμένους λόγους τότε που δεν είχαν να κάνουν τόσο με όσα ακούγονταν. Γι’ αυτό και η επιστροφή του κάποια στιγμή δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Κυρίως, όμως, από κάποιο άλλο πόστο, αφού τεχνικός διευθυντής με την πραγματική έννοια του όρου, δεν ήταν. Μπορεί να πρότεινε παίκτες, να έκανε επαφές και να συμμετείχε στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά έλειπε για αρκετό καιρό εκτός με αποτέλεσμα να μην είναι στην καθημερινότητα της ομάδας και δεν πρωταγωνιστούσε στις τελικές διαπραγματεύσεις.

www.sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->