Πόλεμος στην Ουκρανία: «Θα πολεμάμε για όσο είμαστε ζωντανοί» λένε οι μαχητές του Αζοφστάλ

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι μαχητές της Ουκρανίας στο υπό πολιορκία εργοστάσιο Azovstal της Μαριούπολης, τον τελευταίο θύλακα αντίστασης έναντι των ρωσικών δυνάμεων στην πόλη, υποσχέθηκαν να συνεχίσουν να μάχονται για όσο είναι ζωντανοί.

«Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για όσο είμαστε ζωντανοί για να απωθήσουμε τους Ρώσους κατακτητές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σβιάτοσλαβ Παλάμαρ, αναπληρωτής διοικητής του τάγματος Αζόφ, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης.

«Δεν έχουμε πολύ χρόνο, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σφοδρούς βομβαρδισμούς», τόνισε και έκανε έκκληση στη διεθνή κοινότητα να βοηθήσει στην εκκένωση των τραυματισμένων στρατιωτών από το εργοστάσιο στη Μαριούπολη.

Οι Ουκρανοί μαχητές απάντησαν στο αίτημα της Μόσχας, λέγοντας: «Η παράδοση δεν είναι επιλογή για μας. Οι πιθανότητες να βγούμε ζωντανοί, αν παραδοθούμε, είναι μηδενικές».

Παράλληλα, δήλωσαν ότι δεκάδες άμαχοι εξακολουθούν να βρίσκονται στα υπόγεια των εγκαταστάσεων και κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους, είτε από τις ελλείψεις σε βασικά αγαθά, είτε από τους βομβαρδισμούς των Ρώσων.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/uAxFQBw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη