-->

Παραμύθια στα τουρκικά ΜΜΕ για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Μπάιντεν και σχέδιο επίθεσης στην Τουρκία (εικόνες, βίντεο)

Παραμύθια στα τουρκικά ΜΜΕ για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Μπάιντεν και σχέδιο επίθεσης στην Τουρκία (εικόνες, βίντεο)

Ενοχλημένα εμφανίζονται τα Μέσα Ενημέρωσης της Τουρκίας με την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αλλά και τα αποτελέσματα που αυτή παράγει.

Στην Τουρκία παρακολουθούν στενά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ με τον πρόεδρο της γείτονος χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να έχει ήδη δηλώσει ότι θα... σχολιάσει αφού αποχωρήσει από την Ουάσινγκτον ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο το κλίμα της απάντησής του φαίνεται ότι καλλιεργούν ήδη τα τουρκικά ΜΜΕ. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της «Μιλιέτ», η οποία φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίσει την Ελλάδα ως την 51η πολιτεία των ΗΠΑ! Και το... τερματίζει, γράφοντας πως Ελλάδα και ΗΠΑ θέλουν να κάνουν επίθεση στην Τουρκία!

«Θα πραγματοποιηθεί μια αεροπορική επίθεση-παγίδα, στην οποία η Τουρκία θα αναγκαστεί να απαντήσει και τότε θα την παρουσιάσουν ως επιτιθέμενη και ΗΠΑ και Ελλάδα θα ξεκινήσουν μια περιεκτική επίθεση εναντίον της Τουρκίας. Στην επίθεση θα συμμετάσχουν και οι Κούρδοι του Ιράκ, με την Συρία», γράφει! Σημειώνει δε ότι «η επίθεση δεν θα είναι εκτός πλαισίου ΝΑΤΟ γι' αυτό και καμιά χώρα του ΝΑΤΟ δεν θα εναντιωθεί».

ΜΙΛΙΕΤ 1

ΜΙΛΙΕΤ 2

«Οι συναντήσεις Μητσοτάκη είναι επίδειξη δύναμης, και δείχνουν το βάρος της Ελλάδας στις ΗΠΑ», σχολίασε από την πλευρά του ο ανταποκριτής του Haber Turk.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός επιχείρησε να βάλει την Τουρκία στο στόχαστρο κατά τη συνάντησή του με τον Μπάιντεν. Λέγεται πως ο Μητσοτάκης έδειξε στον πρόεδρο των ΗΠΑ τον χάρτη της Γαλάζιας Πατρίδας» αναφέρει από την πλευρά της η «Γενί Σαφάκ».

«Έλληνας πρωθυπουργός: Η Τουρκία δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει την ένταξη στη Φινλανδία και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ ως διαπραγματευτικό στοιχείο» η εφημερίδα Sozcu σχολιάζει τα όσα έγιναν στον Λευκό Οίκο και όσα συζήτησαν Μητσοτάκης – Μπάϊντεν, με αναφορές και στην Τουρκία και στην προκλητική της πολιτική σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΤΖΟ_ΜΠΑΙΝΤΕΝ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΜΜΕ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NeF2JoE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->