Γιάννενα: Μητέρα προσπάθησε να αυτοκτονήσει σε ΚΕΠ μπροστά στα δύο παιδιά της

Γιάννενα: Μητέρα προσπάθησε να αυτοκτονήσει σε ΚΕΠ μπροστά στα δύο παιδιά της

Αναστάτωση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στον οικισμό του Περάματος όταν γυναίκα αποπειράθηκε να κάνει κακό στον εαυτό της με τη χρήση μαχαιριού.

Μια γυναίκα βρέθηκε τη Δευτέρα στο ΚΕΠ που υπάρχει στον οικισμό του Περάματος στα Γιάννενα μαζί με τα δύο μικρά παιδιά της .

Οταν θεώρησε πως δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τη δουλειά της, έβγαλε ένα μαχαίρι και αφού έκανε την προσευχή της έδειξε πως είχε την πρόθεση να κάνει κακό στον εαυτό της.

Σύμφωνα με το epirustv, άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία με τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν πρώτοι στο σημείο να αφοπλίζουν μέσα σε λίγα λεπτά τη γυναίκα και να μεταφέρουν τα δύο παιδάκια της σε παιδικό σταθμό που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να τα ηρεμήσουν.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και ο πατέρας της οικογένειας, ενώ όλοι τους αναμένεται να μεταβούν στο Α.Τ. Ιωαννίνων.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ShxV70f
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη