Σοκαριστικό βίντεο με δολοφονία αμάχων από Ρώσους στρατιώτες, τους πυροβολούν και κάνουν πλιάτσικο

Σοκαριστικό βίντεο με δολοφονία αμάχων από Ρώσους στρατιώτες, τους πυροβολούν και κάνουν πλιάτσικο

Το CNN εξασφάλισε βίντεο από κάμερες ασφαλείας για φρικτό επεισόδιο που τώρα διερευνάται ως έγκλημα πολέμου από τους Ουκρανούς εισαγγελείς.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το αμερικανικό πρακτορείο CNN, που δείχνει δύο Ρώσους στρατιώτες να πυροβολούν από πίσω και να σκοτώνουν δύο αμάχους πριν επιχειρήσουν πλιάτσικο σε επιχείρηση.

Το CNN, μάλιστα, έχει ταυτοποιήσει τα θύματα: Ο ένας ήταν ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας οχημάτων που λεηλατήθηκε, η οικογένεια του οποίου δεν θέλει να κατονομαστεί. Ο άλλος ήταν ο Leonid Oleksiyovych Plyats, ένας 68χρονος που εργαζόταν ως φύλακας εκεί.
Η κόρη του, η Γιούλια, δεν αντέχει να βλέπει το βίντεο από την ημέρα που πέθανε ο πατέρας της, αλλά το φυλάει για να το δείξει μια μέρα στα παιδιά της, ώστε να μην ξεχάσουν πόσο άγριοι ήταν οι εισβολείς.

«Είναι δήμιοι», δήλωσε η κόρη του φύλακα. «Είναι τρομερό γιατί ο πατέρας μου ήταν άμαχος, ήταν 68 ετών, ένας ειρηνικός άοπλος άνθρωπος», πρόσθεσε τονίζοντας πως η ίδια δεν μπορεί να βλέπει το βίντεο αλλά θα το δείχνει στα παιδιά της για να γνωρίζουν την αγριότητα των εισβολέων.

Το βίντεο έρχεται από την πρώτη απόπειρα των ρωσικών δυνάμεωβ να καταλάβουν το Κίεβο τον Μάρτιο. Στον κεντρικό δρόμο προς την πρωτεύουσα, οι μάχες ήταν σφοδρές, αυτό ωστόσο που συνέβη έξω από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στις 16 Μαρτίου δεν ήταν μια μάχη μεταξύ στρατιωτών ή έστω στρατιωτών και ένοπλων πολιτών.

Δείτε στο 0:46

Καρέ - καρέ η άγρια δολοφονία

Πέντε Ρώσοι στρατιώτες καταφθάνουν και προσπαθούν να εισβάλουν στην επιχείρηση - πυροβολώντας τις κλειδαριές και σπάζοντας τα τζάμια.

Καθώς ο ιδιοκτήτης πλησιάζει με τα χέρια υψωμένα, τον σταματούν και φαίνεται να τον ψάχνουν για όπλα. Στη συνέχεια φτάνει ο Πλιάτς και τον ψάχνουν επίσης. Φαίνεται να γίνεται κάποια συζήτηση πριν οι στρατιώτες απομακρυνθούν και οι δύο πολίτες αρχίζουν να επιστρέφουν με τα πόδια στη θέση φύλαξής τους.

Τότε τουλάχιστον δύο από τους στρατιώτες έρχονται πίσω από τους άνδρες και ανοίγουν πυρ. Και οι δύο πολίτες πέφτουν στο έδαφος.

#ΕΓΚΛΗΜΑ_ΠΟΛΕΜΟΥ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΡΩΣΟΙ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/t8byMqJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη