Το Μαξίμου έστειλε εκπαιδευτικό υλικό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Αγρίνιο

Το Μαξίμου έστειλε εκπαιδευτικό υλικό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Αγρίνιο

 Βοήθεια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιτελεί εξαιρετικό έργο στο Αγρίνιο απέστειλε το πρωθυπουργικό γραφείο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το Μαξίμου ανταποκρίθηκε σε αίτημα που έφτασε στον διευθυντή του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη μεριμνώντας για την αποστολή ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού που θα βοηθήσει στη δραστηριότητα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούνται στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» .

Στο αίτημα σημείωναν πως με αφορμή την υποστήριξη των σχολείων με διαδραστικών πίνακες από το Υπουργείο Παιδείας, η αποστολή συναφούς υλικού στο εργαστήρι θα βοηθούσε ενισχυτικά την ενασχόληση των ωφελουμένων με τον ψηφιακό κόσμο. Έτσι, το πρωθυπουργικό γραφείο φρόντισε αυτή η επιθυμία να εκπληρωθεί με τον πιο άμεσο τρόπο.

Σημειώνεται, τέλος, πως πρόκειται για ένα ίδρυμα που εργάζεται από το από το 1990 με στόχο την επαγγελματική και κοινωνική ένταξη 160 νέων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, με τρεις Εκπαιδευτικές Μονάδες-ΚΔΗΦ, δύο στο Μεσολόγγι και μία στο Αγρίνιο και δύο Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Μεσολόγγι και Αγρίνιο αντίστοιχα.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MiDStOk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη