Λαμία: Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (10) αυτοσχέδιες συσκευασίες με (20,5) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και χρηματικό ποσό

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (10-05-2022) το απόγευμα στη Λαμία, κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (κατοχή και διακίνηση).

Ειδικότερα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (9) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των (550) ευρώ.

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη