Πανελλήνιες: Νέα απόφαση αλλάζει τους συντελεστές βαρύτητας, ποιες σχολές αφορά

Πανελλήνιες: Νέα απόφαση αλλάζει τους συντελεστές βαρύτητας, ποιες σχολές αφορά

Αλλαγές στους Συντελεστές Βαρύτητας, δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης σε ΦΕΚ και αφορούν τις στρατιωτικές σχολές για τις πανελλήνιες.

Την τροποποίηση των συντελεστών βαρύτητας των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων και των ειδικών μαθημάτων, για εισαγωγή στις σχολές των Α.Σ.Ε.Ι. και Α.Σ.Σ.Υ., στη Σ.Σ.Α.Σ., στις σχολές της Αστυνομικής και Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Α.Ε.Ν., στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και Λιμενοφυλάκων, καθώς και στις Α.Σ.Τ.Ε. του Υπουργείου Τουρισμού το ακαδημαϊκό έτος 2022 - 2023 και εφεξής.» (Β' 2281) για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 και εφεξής, ενέκρινε η Υπουργός Παιδείας.

Η τροποποίηση αφορά στην υπό στοιχεία Φ.253.1/62264/ Α5/31-5-2021 (Β' 2281) υπουργική απόφαση ως προς τους συντελεστές βαρύτητας των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων, για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ) - ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ και στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 και εφεξής, ως ακολούθως:

sintelestes1

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ #ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ_ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ #ΑΛΛΑΓΕΣ #ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ_ΣΧΟΛΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/T3g4GI2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη