Ρωσία: «Έχουμε πυραύλους υψηλής ακρίβειας και πυρομαχικά για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ρωσία: «Έχουμε πυραύλους υψηλής ακρίβειας και πυρομαχικά για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Για επάρκεια πυραύλων υψηλής ακρίβειας αλλά και πυρομαχικών που θα βοηθήσουν τη Ρωσία να εκπληρώσει όλους τους στόχους της στην Ουκρανία, έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιούρι Μπορίσοφ.

Ο κ. Γιούρι Μπορίσοφ, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του που επικαλέστηκε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ, είπε επίσης ότι η Ρωσία αναπτύσσει υπερηχητικούς πυραύλους νέας γενιάς για να πραγματοποιεί επιδρομές από αέρος, εδάφους και θαλάσσης.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια των δηλώσεων υψηλόβαθμου αξιωματούχο του υπουργείου Άμυνας των ΗΥΠΑ ο οποίος είχε επισημάνει ότι έχουν τελειώσει τα τηλεκατευθυνόμενα πυρομαχικά υψηλής ακρίβειας της Ρωσίας και γι αυτό γίνονται συνεχείς αποστολές ανθρώπινου δυναμικού στην Ουκρανία.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0r4m5AD
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη