Και ο άγιος φοβέρα θέλει: Πήραν πίσω την απαράδεκτη απόφαση για εισιτήριο σε ΑΜΕΑ στη Ακτή Βουλιαγμένης

Και ο άγιος φοβέρα θέλει: Πήραν πίσω την απαράδεκτη απόφαση για εισιτήριο σε ΑΜΕΑ στη Ακτή Βουλιαγμένης

Και ο άγιος φοβέρα θέλει, λέει ο θυμόσοφος λαός, σε καμία όμως περίπτωση δε γίνεται λόγος για … άγιους που βάζουν εισιτήριο σε ανήμπορους ανθρώπους για την είσοδο τους σε οργανωμένες πλαζ, τις μοναδικές στις οποίες - ένεκα των ειδικών υποδομών – μπορούν να κάνουν μπάνιο και να ψυχαγωγηθούν.

Κάπως έτσι, μετά τη χθεσινή ανάρτηση του Dnews, η ΕΤΑΔ (Εταιρεία αξιοποίησης ακινήτων του δημοσίου), ως διαχειρίστρια της «Ακτής Βουλιαγμένης», αναίρεσε προηγούμενη απόφαση της επιτρέποντας στα άτομα με ειδικές ανάγκες και ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% να εισέρχονται ελεύθερα στη συγκεκριμένη παραλία όπως συνέβαινε άλλωστε, όλα τα προηγούμενα χρόνια κι όπως συμβαίνει στις γειτονικές πλαζ της Βούλας και της Βάρκιζας.   

Στην ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «…Με αίσθημα ευθύνης και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας αναπροσαρμόζει την ειδική της τιμολογιακή πολιτική για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) και των συνοδών τους.

Συγκεκριμένα, η είσοδος στην Ακτή Βουλιαγμένης για τα Άτομα με Αναπηρία (άνω του 67%) θα είναι δωρεάν, ενώ για τους συνοδούς (1 άτομο) θα ισχύει το μειωμένο εισιτήριο, σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτικής της Ακτής». Με λίγα λόγια, μισές δουλειές αφού οι συνοδοί θα εξακολουθούν να πληρώνουν.

#ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ #ΑΜΕΑ #ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2waZq1v
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη