Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά για το μακιγιάζ και την ομορφιά

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά για το μακιγιάζ και την ομορφιά

H Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε το πρόσωπό της και έχει γίνει το σύμβολο της ελπίδας αλλά και της γενναιότητας όλων.

 

Η 36χρονη που έζησε τον εφιάλτη μετά την επίθεση με το βιτριόλι ξεκινά σιγά – σιγά να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς τη μάσκα.

Χθες το απόγευμα μοιράστηκε μια ακόμη, τραβγημένη από την Ολυμπία Κρασαγάκη που τη δείχνει στο μακιγιάζ.

«Βραδινές σκέψεις. "Το make up είναι τέχνη. Η ομορφιά είναι πνεύμα". Αληθινή ιστορία», ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της 35χρονης.

{https://ift.tt/bz2ZvGe}

Το χρονικό της φρίκης στην Καλλιθέα

Μια μαυροφορεμένη γυναίκα είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτηρίου και ανέμενε το θύμα της να πάει στη δουλειά της για της επιτεθεί. Μόλις η κοπέλα εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η άλλη γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ και σφαδάζοντας από τους πόνους βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια και μπήκε σε διπλανό φαρμακείο όπου τις παρασχέθηκαν Πρώτες Βοήθειες, ενώ τα ρούχα της έλιωναν πάνω στο σώμα της από το οξύ και έτρεχαν αίματα από το μάτι και το πρόσωπό της.

Εκεί φαίνεται πως είπε στην φαρμακοποιό, πως η γυναίκα που της επιτέθηκε, φορούσε χειρουργική μάσκα, δίχως όμως να ειπωθεί κάτι άλλο. Στη συνέχεια, συνάδελφοί της, την μετέφεραν εσπευσμένα με αυτοκίνητο σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Το σώμα και το πρόσωπο της άτυχης Ιωάννας υπέστησαν ανυπολόγιστη ζημιά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών μέχρι σήμερα, δεν θα μπορέσει να επανέλθει στην αρχική του μορφή.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/jIORBDc
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη