Καταθέτουν οι τελευταίοι μάρτυρες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Καταθέτουν οι τελευταίοι μάρτυρες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Πιο κοντά στην ημέρα που θα σταθεί ενώπιον των τακτικών και των ενόρκων δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να απολογηθεί για τον θάνατο της 21χρονης συζύγου του, Καρολάιν, έρχεται από σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σήμερα στο δικαστήριο αναμένεται να καταθέσουν ένας μάρτυρας, με την ιδιότητα του τεχνικού συμβούλου που έχει προταθεί από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν, ενώ στον προγραμματισμό συμπεριλαμβάνονται και δύο μάρτυρες, επίσης με ειδικές γνώσεις, που έχει ζητήσει να εξεταστούν η υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Αυτές πρόκειται να είναι και οι τελευταίες μαρτυρίες που θα ακούσουν οι δικαστές για την υπόθεση.

Εφόσον ολοκληρωθούν αυτές οι τρεις καταθέσεις, η αποδεικτική διαδικασία θα συνεχιστεί με την ανάγνωση των εγγράφων της υπόθεσης, οπότε μετά από μία ή δύο δικασίμους θα έρθει η σειρά του 34χρονου να δώσει την δική του εκδοχή για όσα έγιναν το επίμαχο βράδυ, παρουσία της μόλις 11 μηνών κόρης του, στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Αλλά και για να εξηγήσει όσα ακολούθησαν με την στάση που επέλεξε να κρατήσει μέχρι την σύλληψη και ομολογία του, λίγες ώρες μετά το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο.

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/opinqkv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη