Ξεκίνημα των προαγωγικών και των απολυτήριων εξετάσεων στα Λύκεια

Ξεκίνημα των προαγωγικών και των απολυτήριων εξετάσεων στα Λύκεια

Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα, οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια όλης της χώρας οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 Ιουνίου.

Ειδικότερα, οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών και μαθητριώβ τριών της Α' και Β' τάξης των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων διεξάγονται από τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 ενώ οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών και των μαθητριών της Γ΄ τάξης ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων, διεξάγονται από τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 έως την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα από πέρσι θα διεξαχθούν αυτή τη χρονιά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Για τους μαθητές και μαθήτριες των Γενικών Λυκε΄ίων έχουν προγραμματιστεί στις 3-10 Ιουνίου, ενώ για τους αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων στις 2-17 Ιουνίου. Η εξέταση των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθεί το διάστημα 18-30 Ιουνίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς έχει αρχίσει και για τα Γυμνάσια, με την τελευταία ημέρα μαθημάτων να είναι η 30ή Μαΐου. Οι εξετάσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων θα διεξαχθούν από την 1η Ιουνίου και μέχρι τις 15 του μηνός.

Τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία θα κλείσουν στις 15 Ιουνίου.

#ΛΥΚΕΙΑ #ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ #ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ_ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/w8f31QU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη