Βίντεο – σοκ: Τρεις άνδρες ξυλοκόπησαν άγρια μοτοσικλετιστή που τους έκανε παρατήρηση στην Κρήτη

Βίντεο – σοκ: Τρεις άνδρες ξυλοκόπησαν άγρια μοτοσικλετιστή που τους έκανε παρατήρηση στην Κρήτη

Τρεις άνδρες ξυλοκόπησαν έναν 22χρονο μοτοσικλετιστή που τους έκανε παρατήρηση σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης.

Άγρια επίθεση από τους τρεις άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και στους οποίους έκανε παρατήρηση δέχθηκε ένας 22χρονος μοτοσικλετιστής που τους έκανε παρατήρηση.

Η επίθεση που δέχθηκε καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Ο νεαρός αρχικά δέχεται επίθεση από έναν από τους τρεις, ο οποίος τον σπρώχνει στις προστατευτικές μπάρες. Στη συνέχεια δύο ακόμα άτομα κινούνται εναντίον του, τον ξυλοκοπούν και προκαλούν ζημιές και στη μηχανή του.

Όπως εξήγησε ο μοτοσικλετιστής εκείνο που προκάλεσε την έκρηξη των τριών ανδρών ήταν η παρατήρηση που τους έκανε για τον τρόπο που οδηγούσαν. «Του είπα "τι κάνεις;" και εκείνος βγήκε από το παράθυρο και μου είπε "θα σε σκοτώσω". Τότε κατάλαβα οτι έπρεπε να φύγω και έφυγα».

Το αυτοκίνητο με τους τρεις άνδρες άρχισε να τον καταδιώκει και κατάφερε να τον προλάβει 5 χιλιόμετρα πιο μακριά όπου και του έκλεισαν τον δρόμο. Αφού ξυλοκόπησαν τον νεαρό, οι τρεις άνδρες εξαφανίστηκαν. Περίοικοι όμως είχαν προλάβει να σημειώσουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου και λίγο αργότερα ο 19χρονος ιδιοκτήτης του συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

#ΚΡΗΤΗ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6xIwyR8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη