-->

Ξεκίνησαν οι εγγραφές μαθητών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λαμίας


Ξεκίνησαν και έως 30 Ιουνίου 2022  πραγματοποιούνται νέες εγγραφές και ανανεώσεις εγγραφής μαθητών παρελθόντων ετών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λαμίας «Ευαγόρας Παλληκαρίδης», το οποίο συστεγάζεται με το Εσπερινό ΓΕ.Λ. Λαμίας και το 2ο ΕΠΑ.Λ. Λαμίας στο σχολικό συγκρότημα «Μουστάκειο Διδακτήριο», στην οδό Καποδιστρίου 27, Λαμία.


Στο Εσπερινό Γυμνάσιο μπορούν να εγγράφονται ενήλικες (εργαζόμενοι ή άνεργοι) που έχουν απολυτήριο Δημοτικού ή έχουν διακόψει την φοίτησή τους στο Γυμνάσιο καθώς και ανήλικοι που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και οι οποίοι αποδεδειγμένα εργάζονται. Το όριο απουσιών είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα ημερήσια Γυμνάσια και η μεταφορά των μαθητών, για όσους κατοικούν εκτός της πόλης της Λαμίας, από και προς το Εσπερινό Γυμνάσιο είναι δωρεάν. 


Η φοίτηση στα Εσπερινά Γυμνάσια είναι τριετής για όσους εγγράφονται στην Α΄ τάξη και το Απολυτήριο είναι ισότιμο με αυτό των ημερήσιων Γυμνασίων και δίνει τη δυνατότητα στους απόφοιτους να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς προσλήψεων προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ καθώς και να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο. 


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, τις εργάσιμες ημέρες, στο τηλέφωνο: 22310-21550 ή με e-mail στο mail@gym-esp-lamias.fth.sch.gr.  Ώρες Εγγραφών: 18:30 – 21:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->