Ξεκινά η δίκη του Κορκονέα χωρίς την οικογένεια του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Ξεκινά η δίκη του Κορκονέα χωρίς την οικογένεια του Αλέξη Γρηγορόπουλου

O πρώην ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας κάθεται και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας, προκειμένου να ξαναδικαστεί σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου.

H δίκη ξεκινάει χωρίς να έχει κληθεί η μητέρα και η αδερφή του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, όπως λέει σε ανάρτησή της στο Facebook η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Περιμέναμε να κλητευθούμε εμείς και οι εντολείς μας, η μητέρα και η αδελφή του Αλέξανδρου, για την νέα δίκη.

Με κατάπληξη ωστόσο πληροφορηθήκαμε, τυχαία, ότι η δίκη έχει προσδιορισθεί για σήμερα 11/5/2022, χωρίς να κλητευθούν ούτε η μητέρα και η αδελφή του Αλέξανδρου ούτε εμείς ως πληρεξούσιοι και αντίκλητοι δικηγόροι. […] Γύρω από αυτήν την υπόθεση εξακολουθούν να ενεργοποιούνται στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο μηχανισμοί υπόθαλψης του δράστη της δολοφονίας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

{https://ift.tt/av6Twh7

#ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ #ΔΙΚΗ #ΖΩΗ_ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4CNnbQL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη