Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Φατιόν στον «τελικό» με Λαμία


Εκτός αποστολής του Απόλλωνα Σμύρνης για το καθοριστικό παιχνίδι με τη Λαμία έμεινε ο Φατιόν. Επιστρέφουν Φερνάντες και Γιαννιώτης.

Ο Απόλλων Σμύρνης παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή το Σάββατο (7/5 - 19:30) υποδεχόμενος τη Λαμία στη Ριζούπολη και θέλει μόνο νίκη για να μπορεί να ελπίζει την τελευταία αγωνιστική, ψάχνοντας σε αυτή την περίπτωση καλύτερο αποτέλεσμα από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό «τελικό» με τον Φατιόν να μένει εκτός αποστολής. Εκτός παραμένουν σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι οι Άλβες, Παμλίδης και Σίγκνεβιτς, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Φερνάντες και Γιαννιώτας.

Στην αποστολή του Απόλλωνα είναι οι Κότσαρης, Σορκάν, Ντεντάκης, Βιτλής, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Ρόγκνε, Μαρτίνες, Παπαγεωργίου, Σλίβκα, Κραγιόπουλος, Τσίμπσαχ, Κάστρο, Φερνάντες, Ιωαννίδης, Τσιλούλης, Ντάουντα, Εμπακόγκου, Γιαννιώτας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη