Δασκαλάκης σε φίλο του μετά την σύλληψη της Ρούλας, «συγγνώμη που σου είπα...» (βίντεο)

Δασκαλάκης σε φίλο του μετά την σύλληψη της Ρούλας, «συγγνώμη που σου είπα...» (βίντεο)

H συνομιλία που είχε o Μάνος Δασκαλάκης με φίλο του, μετά την σύλληψη της συζύγου του για την δολοφονία του παιδιού τους. Τι λέει για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μία ημέρα μετά από το πρώτο μέρος της συνομιλίας του Μάνου Δασκαλάκη με φίλο του, πριν από την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της κόρης τους, Τζωρτζίνας, η εκπομπή «Το Πρωινό» παρουσίασε το δεύτερο μέρος της συνομιλίας, που έγινε μετά από την σύλληψη της 33χρονης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, που μέχρι πριν λίγες ημέρες υπερασπιζόταν την σύζυγο του, δηλώνοντας βέβαιος -παρά τις ενστάσεις του φίλου του- πως δεν έχει εμπλοκή στους θανάτους των κοριτσιών τους, πλέον αφήνει να εννοηθεί εμμέσως πως γνωρίζει στοιχεία και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν την σύλληψη της 33χρονης για την χορήγηση της κεταμίνης.

«Ηρέμησε και παρακολούθα και θα δεις… Δεν έχω να φοβηθώ κάτι… Κάνε υπομονή… Δεν υπάρχει ένας από όσους με ξέρουν, που να πει κάτι εναντίον μου», απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης στον φίλο του, με τον οποίο φέρεται να έχει στενή σχέση.

«Μην μιλήσεις με κανέναν, πριν με ακούσεις δημόσια», ήταν το αίτημα του Μάνου Δασκαλάκη προς τον φίλο του, λίγες ημέρες πριν την μετάβαση του στην Ευελπίδων και την δήλωση με την οποία κράτησε αποστάσεις από την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών του.

«Πες μου μόνο ότι δεν είναι μπλεγμένος, μόνο αυτό…» ζήτησε ο φίλος του να αποσαφηνίσει ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος του αποκρίθηκε «ούτε μισό τοις εκατό».

Αργότερα στην συνομιλία τους, αναφερόμενος στον προηγούμενο διάλογο και τις υποψίες του φίλου του για την Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ ο φίλος εξακολουθεί να βρίζει και να κατηγορεί την 33χρονη, του γράφει «Συγγνώμη, που σου είπα τότε να μην βιάζεσαι να κρίνεις…».

Δείτε το βίντεο:



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/WJzP5my
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη