Η Λαμία παίζει στα μπαράζ με τον ηττημένο των διπλών ματς μεταξύ Βέροιας και Λεβαδειακού

Η Λαμία τερμάτισε 13η στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten και θα διεκδικήσει την παραμονή της σε διπλούς αγώνες μπαράζ απέναντι στον ηττημένο των μπαράζ της Super League 2 μεταξύ Βέροιας και Λεβαδειακού.

Η Λαμία πήρε την ισοπαλία 0-0 στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και τερμάτισε στην 13η θέση της βαθμολογίας της Super League Interwetten. Έριξε στη δεύτερη κατηγορία την Ελαφρά Ταξιαρχία και έχει μία δεύτερη ευκαιρία μέσω των μπαράζ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας θα αγωνιστεί σε διπλούς αγώνες μπαράζ με τον ηττημένο των μπαράζ της Super League 2 μεταξύ Βέροιας και Λεβαδειακού. Τα ματς για το τελευταίο εισιτήριο της πρώτης κατηγορίας θα διεξαχθούν στις 22 και στις 29 Μαΐου 2022, με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να ισχύει.

Την Κυριακή (8/5, 16:30, ΕΡΤ3) θα γίνει το πρώτο ματς ανάμεσα στη Βέροια και τον Λεβαδειακό με γηπεδούχο την ομάδα της Ημαθίας. Η ρεβάνς θα γίνει την Κυριακή (15/5, ΕΡΤ3) στη Λιβαδειά. Στα μπαράζ της Super League 2 τα εκτός έδρας γκολ δεν θα ισχύουν.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη