«Είναι είδωλο, την αγαπώ πολύ, Παρασκευή βράδυ δεν βγαίνεις έξω» λέει ο νεαρός που έκανε τατουάζ τη Νικολούλη (βίντεο)

«Είναι είδωλο, την αγαπώ πολύ, Παρασκευή βράδυ δεν βγαίνεις έξω» λέει ο νεαρός που έκανε τατουάζ τη Νικολούλη (βίντεο)

Για την απόφασή του να «κουβαλά» την Αγγελική Νικολούλη μια ζωή επάνω του, με το τατουάζ που χτύπησε, μίλησε ο νεαρός θαυμαστής της γνωστής παρουσιάστριας.

«Παρακολουθώ την εκπομπή πολλά χρόνια. Είναι είδωλο που την αγαπώ πολύ. Δεν βγαίνεις Παρασκευή βράδυ έξω. Προσκλήσεις, κλαμπ, τα έχεις αποκλείσει. Είσαι καθηλωμένος εκεί», είπε ο νεαρός που έκανε τατουάζ την Αγγελική Νικολούλη.

Το θέμα, από την προηγούμενη εβδομάδα που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει γίνει viral.

Ο νεαρός λοιπόν, που "χτύπησε" στο πόδι του το τατουάζ της γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας της δημοφιλούς εκπομπής «Φως στο Τούνελ», εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να το κάνει.

«Τον τελευταίο καιρό το σκέφτηκα. Θα είναι και πρωτότυπο, είπα. Συμβολίζει ένα δυναμισμό, τον αγώνα του καλού με το κακό», είπε.

Σε ερώτηση αν περίμενε ότι θα γινόταν viral απάντησε: «Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Όταν κάνεις ένα τατουάζ το κάνεις για εσένα».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στον ΑΝΤ1, επικοινώνησε μαζί του μέλος της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και του μετέφεραν πως η Αγγελική Νικολούλη θα ήθελε να μιλήσει μαζί του.

#ΑΓΓΕΛΙΚΗ_ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ #ΤΑΤΟΥΑΖ #ΦΩΣ_ΣΤΟ_ΤΟΥΝΕΛ #ΝΕΑΡΟΣ #ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tFqIWHh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη