ΠΑΟΚ: Τέλος εποχής για Πασχαλάκη-Βαρέλα με τηλεφώνημα Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Τέλος εποχής για Πασχαλάκη-Βαρέλα με τηλεφώνημα Σαββίδη

 Τέλος εποχής για τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να επικοινωνεί με τους δύο ποδοσφαιριστές και να τους ευχαριστεί για τη συνεργασία.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ επικοινώνησε χθες και με τους δύο ποδοσφαιριστές, προτού πέσουν και επίσημα οι τίτλοι τέλους με τη λήξη των συμβολαίων τους, και τους ευχαρίστησε θερμά για την μεγάλη τους προσφορά στην ομάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Για τον Ιβάν Σαββίδη είναι σαφές πως πρόκειται για δύο σπουδαίους αθλητές, οι οποίοι ανήκουν στην ιστορία του ΠΑΟΚ και αυτό ήθελε να τους εκφράσει μέσω της επαφής που είχε, πριν αποτελέσουν και επίσημα παρελθόν!

Μάλιστα, τους υπογράμμισε πως «για όλα όσα έχετε προσφέρει και για την ανεξίτηλη ιστορία που γράψατε στον ΠΑΟΚ, οι πόρτες της ομάδας θα είναι για εσάς πάντα ανοιχτές». 

#ΠΑΟΚ #ΙΒΑΝ_ΣΑΒΒΙΔΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/utSe8LO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη