Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά στο κτήριο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, φόβοι για εγκλωβισμένους (βίντεο)

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά στο κτήριο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, φόβοι για εγκλωβισμένους (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης μετά από φωτιά που ξέσπασε στο κτήριο όπου στεγάζεται το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε κτήριο στην Πλατεία Αριστοτέλους, που στεγάζει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο

Σύμφωνα με πληροφορίες του GrΤimes, οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν στα γραφεία του κτηρίου ανέβηκαν στην ταράτσα του κτηρίου για ασφάλεια, ενώ στο σημείο βρίσκονται πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 15 πυροσβέστες για την επιχείρηση κατάσβεσης.

Αυτή την ώρα βρίσκεται - σύμφωνα με το thesstoday - σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, ενώ απομακρύνονται άμεσα όλοι από την αγορά του Καπανίου και τα γύρω σημεία.

Πλέον η φωτιά βρίσκεται κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, επί της Εγνατίας, καθώς και του ΕΟΔΥ.

Επιτόπου έχουν μεταβεί πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες. Από το χώρο αναδύονται πυκνοί μαύροι καπνοί και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα στην ταράτσα του κτηρίου.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΦΩΤΙΑ #ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ_ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ #ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/XqFUETw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη